INGYENES KISZÁLLÍTÁS MINDEN TERMÉKRE - vásárolj kényelmesen regisztráció nélkül még ma - GARANTÁLT SZÁLLÍTÁS 1 MUNKANAP* ALATT
KÉSZPÉNZ MENTES fizetés, személyes átvételnél bankkártyás, megrendeléskor ONLINE fizetés, GLS futárnál bankkártyás fizetési lehetőség 

Sam4s NR-240 online pénztárgép ÚJ dobozos + ajándék

Vissza

Divatos online pénztárgép a nagyok tudásával kompakt méretben. Ajándék hőpapír és soros kábel számítógép kapcsolathoz.

Gyári szám: NR-240

Cikkszám: 00522

Állapot: Gyári új
Garancia: 12 hónap
Elérhetőség: Raktáron
Budapest XV. ker.: 1 db
Dunakeszi: 0 db

119 800 Ft

94 331 Ft (nettó)
Darab:  

A LEGÚJABB KÖVETELMÉNYEK SZERINTI ENGEDÉLLYEl RENDELKEZIK
 Az NR-240 pénztárgép maradéktalanul megfelel a 9/2016. (III. 25.) NGM rendelet által előírt szabályoknak.

FELHASZNÁLÓBARÁT
A legújabb Sam4s modell a nyugtákat egy gyors és csendes hőnyomtató segítségével készíti el, melyben egyszerűen, néhány mozdulattal cserélhető a papír. A készülék jól olvasható, a magyar ABC betűit is kezelni képes vevő- és kezelő oldali kijelzőkkel van felszerelve, melyek üzenetei megkönnyítik az eladók munkáját.
 
TÁJÉKOZTATJA AZ ÜZLETE FORGALMÁRÓL
Az NR-240 segítségével pontosan nyomon követheti, hogy melyik napszakban, mekkora forgalmat bonyolított a vállalkozása, vagy, hogy melyik munkatársa értékesítette a legtöbb árucikket. A készülék képes az üzleti adatok valós idejű továbbítására, ezért számítógéphez kötve kereskedelmi rendszerek részeként is felhasználható, de természetesen ki is nyomtathatja, vagy PC-re mentve, folyamatos kapcsolat nélkül is megvizsgálhatja a részletes jelentéseit.
 
BŐVÍTHETŐ
A pénztárgép felhasználási területeit megsokszorozza, hogy a számítógép mellett digitális mérleg és vonalkódolvasó is csatlakoztatható hozzá. A különböző eszközök együttes használata jelentősen lerövidítheti a várakozási időt az üzletében.