INGYENES KISZÁLLÍTÁS MINDEN TERMÉKRE - vásárolj kényelmesen regisztráció nélkül még ma - GARANTÁLT SZÁLLÍTÁS 1 MUNKANAP* ALATT
KÉSZPÉNZ MENTES fizetés, személyes átvételnél bankkártyás, megrendeléskor ONLINE fizetés, GLS futárnál bankkártyás fizetési lehetőség 

Rólunk

Ismerd meg családi vállalkozásunk történetét, hogy mivel is foglalkozunk

Minden laptop tulajdonos egy olyan helyről álmodik, ahol nagy szakértelemmel és odafigyeléssel gondoskodnak laptopjáról, ahova bizalommal fordulhat laptopjával probléma esetén, gyorsan és precízen dolgoznak mindenki megelégedettségére. Megalapítottuk a Laptop Centrumot, ahol megvalósítjuk az álmot.

Laptopon internetezünk, dolgozunk, tanulunk, játszunk, megosztunk és lájkolunk, tehetjük mindezt otthon, de kinn a szabadban is, utazás vagy nyaralás alatt. Felsorolni is nehéz azt a sok lehetőséget amit nyújt egy laptop, sikere pont az általa kínált lehetőségek sokszínűségében rejlik. Mára már természetessé vált mindez, hiányával csak probléma esetén szembesülünk.

Családi vállalkozásunk küldetésének tekinti a szakszerű laptop karbantartást, gyors és precíz garancia időn túli laptop javítást, valamint minden laptop típushoz kedvező áron kínált tartozék és alkatrészellátást. 

Vállalkozásunk fő profilja:

Laptop Centrum

Laptop alkatrész webáruház

Laptop tartozék és kiegészítő

Laptop karbantartás és szerviz

Új és használt laptop garanciával

5 jó érv, ami mellettünk szól: 

Laptop Centrum

Ingyenes laptop alkatrész beszerelés.

Ingyenes hibás laptop bevizsgálás, diagnosztika.

Ingyenes kiszállítás házhoz vagy PostaPontra mindenre.

Garantált 1 munkanapos házhoz vagy PostaPontos szállítás.

Minőségi termékeinket kiemelkedő 2 év garanciával értékesítjük.

elégedettségi garancia

Laptop Centrum