INGYENES KISZÁLLÍTÁS MINDEN TERMÉKRE - vásárolj kényelmesen regisztráció nélkül még ma - GARANTÁLT SZÁLLÍTÁS 1 MUNKANAP* ALATT

Általános Szerződési Feltételek

webáruház - regisztráció - vásárlás - megrendelés - kiszállítás - szerviz - garancia

Általános Szerződési Feltételek

Laptop Centrum webáruház és szerviz

Preambulum
 • Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSzF) határozza meg a https://laptopcentrum.hu/ online számítástechnikai áruház (a továbbiakban: webáruház) használatának feltételeit és annak szabályait, valamint a webáruházba látogató jogait és kötelezettségeit.
 • Laptop Centrum Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság (Székhely: 1152 Budapest, Fazekas sor 51; Adószám: 23391413-2-42; Cégjegyzékszám: 01-09-963423 Vezetve a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában; Képviseli: Kristóf Ádám ügyvezető önállóan; E-mail cím: info@laptopcentrum.hu) mint a webáruház tulajdonosa, üzemeltetője, adatkezelője és szolgáltatója – a továbbiakban: családi vállalkozás.
 • Családi vállalkozásunkat 2011 júniusában alapítottuk, hogy kiszolgáljunk Titeket, laptop és notebook tulajdonosokat. Online áruházunkból minden laptop alkatrész, tartozék és kiegészítő ingyenes kiszállítással gyorsan megrendelhető. Országos laptop javítás garanciával Budapest XV. kerületében a Laptop Centrumnál!
 • Hozzánk bizalommal fordulhatsz ha meghibásodott vagy nem indul a laptopod, szakszerű szervizünk ingyenes hibafeltárással ajánlatot készít a javításra. Büszkék vagyunk gyors és megbízható laptop szerviz - karbantartás szolgáltatásunkra.
 • Webáruházba látogató, itt terméket vagy szolgáltatást megrendelő természetes vagy jogi személy (a továbbiakban: felhasználó) kijelenti, hogy megismerte a webáruház nyilvánosan elérhető ÁSzF minden pontját és azt magára nézve kötelezőnek ismer el, ezt a webáruház azon oldalán (regisztráció, megrendelés, kapcsolatfelvétel, szolgáltatás igénybevétel) nyilatkozatával jóváhagy, egyben visszaigazolást rögzít a webáruház felé.
 • Webáruház fejlesztője és tárhelyszolgáltatója a TOTALNET Számítástechnikai, Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság (Székhely: 1141 Budapest, Szugló utca 82; Adószám: 21029497-1-42; Cégjegyzékszám: 01-06-742500 Vezetve a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában; E-mail cím: info@totalnet.hu; további információ) – a továbbiakban: webfejlesztő.
 • Webáruház akreditált domain regisztrátora a Do Média Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (Székhely: 2500 Esztergom, Lőrinc utca 8. földszint 1; Adószám: 11743435-2-11; Cégjegyzékszám: 11-09-016434 Vezetve a Tatabányai Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában; E-mail cím: hello@domdom.hu; további információ) – a továbbiakban: domain regisztrátor.
 • Webáruház elektronikus levelezés (e-mail) szolgáltatója a Google LLC (Székhely: 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Amerikai Egyesült Államok; E-mail cím: support@google.com; további információ) – a továbbiakban: Google.
 • Webáruházba leadott megrendelésedet 1 munkanap alatt házhoz szállítja a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Korlátolt Felelősségű Társaság (Székhely: 2351 Alsónémedi, GLS Európa utca 2; Adószám: 12369410-2-44; Cégjegyzékszám: 13-09-111755 Vezetve a Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában; E-mail cím: info@gls-hungary.com; további információ) – a továbbiakban: GLS.
 • Webáruház PostaPont szállítója a Magyar Posta Zártkörűen Működő Részvénytársaság (Székhely: 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6; Adószám: 10901232-2-44; Cégjegyzékszám: 01-10-042463 Vezetve a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában; E-mail cím: ugyfelszolgalat@posta.hu; további információ) – a továbbiakban: MPL.
 • Családi vállalkozás bankkártya elfogadó (POS terminál) és pénzforgalmi szolgáltatója az OTP Bank Nyrt. (Székhely: 1051 Budapest, Nádor utca 16; Adószám: 10537914-4-44; Cégjegyzékszám: 01-10-041585 Vezetve a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában; E-mail cím: informacio@otpbank.hu; további információ) – a továbbiakban: OTP Bank.
 • Webáruház online bankkártyás fizetés szolgáltatója az OTP Mobil Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (Székhely: 1093 Budapest, Közraktár utca 30-32; Adószám: 24386106-2-43; Cégjegyzékszám: 01-09-174466 Vezetve a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában; E-mail cím: ugyfelszolgalat@simple.hu; további információ) – a továbbiakban: Simple.
  Tudomásul veszem, hogy a családi vállalkozás mint adatkezelő által a webáruház felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek a Simple, mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, e-mail, cím, telefonszám.
 • Webáruház elektronikus online számlázási szolgáltatója az Octonull Korlátolt Felelősségű Társaság (Székhely: 1085 Budapest, József körút 74. I. em. 6; Adószám: 25073364-2-42; Cégjegyzékszám: 01-09-1981177 Vezetve a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága nyilvántartásában; E-mail cím: hello@billingo.hu; további információ) – a továbbiakban: Billingo.
 • Családi vállalkozás mindennél fontosabbnak tartja a személyes adatok védelmét és különös odafigyeléssel a törvényi előírásokat betartva gyűjti, kezeli és védi a felhasználók adatait. Felhasználó adatokat csak a szükséges mértékben gyűjt termékek és szolgáltatások értékesítésének céljából, harmadik félnek (webfejlesztő, domain regisztrátor, Google, GLS, MPL, OTP Bank, Simple és Billingo) csak a szükséges mértékben továbbít. Irányadónak tekinti az Európai Unió Általános Adatvédelmi Rendeletét (Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete) – a továbbiakban: GDPR.
 • Elérhetőségeink bármelyikén állunk rendelkezésre ha az ÁSzF valamely pontjával kapcsolatban kérdés merül fel vagy jogi értelmezésében szeretnél segítséget kérni.
 • A családi vállalkozás 100%-ban magyarországi magánszemélyek, családunk tulajdonában áll, kapcsolt vállalkozás nem áll mögötte és a magyar jogrendet tiszteletben tartva itthon adózik.

Laptop Centrum Hungary Korlátolt Felelősségű Társaság nyílvános cégadatai:

Laptop Centrum

Cégnév: Laptop Centrum Hungary Kft.
Székhely: 1152 Budapest, Fazekas sor 51.
Átvevőpont: 1152 Budapest, Fazekas sor 51.
Vevőszolgálat: 1152 Budapest, Fazekas sor 51.
Adószám: 23391413-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-963423
Közösségi Adószám: HU23391413
Adatkezelés száma: NAIH-76152/2014
Számlavezető pénzintézet: OTP Bank Nyrt.
Számlaszám: OTP 11715007-20462563
IBAN: HU14 1171 5007 2046 2563 0000 0000
OTP Bank SWIFT kódja: OTPVHUHB
Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kamarai nyilvántartási száma: BU23391413
Képviseli: Kristóf Ádám ügyvezető önállóan
Szerződés nyelve: magyar
E-mail cím: info@laptopcentrum.hu
Telefonszám: +36(30)211-01-01

I. Általános rendelkezések:

Laptop Centrum

I/1. Családi vállalkozás a webáruházon keresztül számítástechnikai termékek (új és használt laptop - notebook, alkatrész, tartozék illetve kiegészítő) és szolgáltatások (garancián túli laptop - notebook javítás, szerviz valamint karbantartás) értékesítését végzi.

I/2. Webáruházba megjelenített képek valós termék fotók, azokon látható termékek ábrázolása a valóságnak megfelel. A termékek leírásánál és a képeken látható márkajelzés és logó a jogtulajdonosé, feltüntetésük megkerülhetetlen az adott termék felismeréséhez és pontos azonosításához.

I/3. A webáruház termékeinél és szolgáltatásainál feltüntetett árak forintban értendő bruttó árak, 27% ÁFÁ-t és egységesen 1.000Ft logisztikai költséget is tartalmaznak. Minden termék és szolgáltatás meghirdetett eladási árán felül plusz utólagosan felszámított költsége a kiszállításnak nincsen, így árképzési gyakorlatát független a kosár értékétől ingyenes kiszállításként hirdeti a családi vállalkozás.

I/4. Webáruházunk akciós termékei a kihirdetett akció időtartama alatt a készlet ereéig érhetőek el. A webáruház készletkezelése valós árukészlet alapján történik, megrendelést rögzíteni csak a raktáron lévő termék esetében lehetséges.

I/5. Családi vállalkozás vállalja a webáruház magyarországi üzemeltetését, ezen területen az értékesítést, kapcsolattartást, szerződéskötést, kiszállítást, garanciális ügyintézést és a kezelt felhasználói adatok védelmét. Minden ide tartozó feladat és tevékenység a társaság kötelessége ezért kizárólagos felelősséggel tartozik.

I/6. Jelen ÁSzF magyar nyelven íródik, nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek és magatartási kódexre nem utal. Folyamatosan elérhető az alábbi linken: https://laptopcentrum.hu/aszf/26 vagy innen: PDF-ben letölthető.

II. Felhasználóra vonatkozó részletes szabályok:

Laptop Centrum

II/1. A webáruházban kizárólag olyan személyek vásárolhatnak, akik nem cselekvőképtelenek, továbbá akik regisztrációja az on-line felületen sikeres volt. (a továbbiakban: regisztrált felhasználók).

II/2. A felhasználók a regisztrációhoz kötelesek on-line regisztrációs űrlapot kitölteni. A felhasználó büntetőjogi felelőssége tudatában kijelenti és szavatolja, hogy a regisztrációs oldalon feltüntetett és rögzített adatai a valóságnak megfelelnek.

II/3. A sikeres regisztráció visszaigazolása e-mail útján történik a regisztrált felhasználó által megadott e-mail címre.

II/4. Társaság fenntartja magának a jogot arra, hogy a regisztrált felhasználók által megadott adatok valódiságát ellenőrizze, illetve megfelelő okiratok, illetve dokumentumok becsatolását kérje a megadott adatok valóságtartalmának ellenőrzése érdekében. Amennyiben a megadott adatok valóságtartalmával kapcsolatban kétségek merülnek fel, az ellenőrzés időtartama alatt a regisztrált felhasználó hozzáférése korlátozható vagy felfüggeszthető. Hamis adatszolgáltatás miatt a felhasználó a webáruház használatából kizárható.

II/5. A regisztrációval a felhasználó és a társaság között felhasználói szerződés jön létre, jelen szabályzat rendelkezései szerint.

II/6. A társaság, vagy tisztségviselői, alkalmazottai illetve a képviseletükben eljáró személyek nem tartoznak felelősséggel a felhasználó által megadott adatok igazságtartalmáért, valamint a webáruház használata közben tett nyilatkozataiért.

III. Vásárlás és regisztráció folyamata:

Laptop Centrum

III/1. A vásárló a termék/termékek kosárba helyezését követően a kosár oldalra lépve megtekintheti az összes kiválasztott terméket és annak végösszegét. Valamennyi termék kiválasztása után a felhasználó ellenőrzi a kívánt termék darabszámát.

III/2. A szállítás és a fizetési mód kiválasztását követően a felhasználó feladata az adatok végső ellenőrzése és a megrendelés jóváhagyása.

III/3. Érvényes rendelés elküldéséhez regisztráció és bejelentkezés szükséges ez a következő lépésben megtehető minden mező értelemszerű kitöltését követően. Ügyeljen az adatok pontos megadására, hogy a kiszállítás zökkenőmentes lehessen.

III/4. Utolsó lépés a megrendelés jóváhagyása ezzel küldi el a kosárba helyezett árura a megrendelését, ezzel valósul meg a felhasználó és társaságunk közötti szerződéskötés is.

III/5. Adatbeviteli hibák kijavítását maga a regisztráló kezdeményezheti a regisztrációt követően felhasználói fiókba belépve, itt módosíthat minden hibásan felvitt adatot. Adatmódosításra rendelés véglegesítése előtt is van mód az adatok módosítása gombra kattintva. Valamint kérheti az info@laptopcentrum.hu e-mail címen adminisztrátorunk segítségét is, aki készséggel áll rendelkezésére a regisztrációt és webáruházunk használatával kapcsoaltos kérdésekben.

III/6. Felhasználó regisztrációt bárki leadhat és az oldalunkon feltüntetett bruttó árakon vásárolhat termékeinkből.

III/7. Sikeres regisztrációról társaságunk az info@laptopcentrum.hu e-mail címről azonnal visszaigazoló levelet küld, melyben az adatok visszaigazolása után válik regisztrált felhasználónkká, aki már rendeléseket adhat le, beléphet felhasználói fiókjába, ott adminisztrálhatja személyes adatait és kezelheti megrendeléseit. A visszaigazoló e-mail 72 órán belül érvényességét veszti, regisztrációs kérelem automatikusan törlésre kerül.

III/8. Lehetőséget biztosítunk továbbá webáruházunkban viszonteladói regisztráció leadására is, mely elbírálása után számos előnyhöz juttatjuk partnereinket.

III/9. Viszonteladó regisztrációt bárki kezdeményezhet, azonban regisztrációját értékesítőnk csak abban az esetben hagyja jóvá, ha igazolni tudja számítástechnika területén folytatott tevékenységét. Ez lehet céges dokumentum, weboldal, webáruház, bolt avagy üzletrész. Ezen dokumentumokat a regisztráció leadásával párhuzamosan az info@laptopcentrum.hu címre, vagy társaságunk székhelyére (Laptop Centrum Hungary Kft. Magyarország 1152 Budapest, Fazekas sor 51.) legyenek kedvesek eljuttatni.

III/10. Viszonteladó regisztráció jóváhagyása után az összes webáruházunkban megtalálható terméket kedvezményes viszonteladó árakon böngészhetnek és adhatnak le rájuk megrendelést.

III/11. Érvényes és visszaigazolt felhasználó és viszonteladó regisztrációnál társaságunk nem határoz meg se értéket, se mennyiséget, amit kötelezően előírna minimális rendelésnek.

III/12. Érvényes regisztráció leadásakor a mindenkor érvényes ÁSZF megismerete és az abban foglaltakat magára nézve kötelező érvényűként ismeri el minden regisztráló felhasználó.

III/13. Felhasználó belátására bízva az info@laptopcentrum.hu címen indoklás nélkül kérheti regisztrációja törlését is.

IV. Fizetési feltételek:

Laptop Centrum

IV/1. A regisztrált felhasználók és a társaság közötti pénzmozgás történhet készpénzben, átutalással és utánvéttel. A társaság a fizetési mód megválasztását a webáruház portálon feltüntetett opciók között a regisztrált felhasználó belátására bízza.

IV/2. Az adásvételi szerződés létrejöttéhez a felhasználó által készpénz, előre fizetés, vagy utánvéttel történő fizetés szükséges.

V. Szállítási feltételek:

Laptop Centrum

V/1. A megvásárolt terméket a társaság szerződött futárszolgálati partnerével a Magyar Posta Zrt.

V/2. Magyar Posta Logisztika (a továbbiakban: MPL) juttatja el a vásárlónak. Továbbá lehetőség van személyes átvételre is, részletek a Szállítási feltételek menüpont alatt. A szállítási költségek bruttó 20.000Ft alatti vásárlás esetén a vevőt terhelik, míg bruttó 20.000Ft felett társaságunk átvállalja.

V/3. Társaságunk kizárja a felelősségét minden olyan kár, sérülés, hiba, illetve egyéb igény vonatkozásában, amely a szállítás során illetőleg a vásárolt árunak a futár részére történt átadását követően keletkeztek. Ezen igények a futárral szemben közvetlenül érvényesíthetők.

V/4. Munkanap 15 óráig beérkező megrendelések esetén másnap, ez után beérkezőket az azt követő munkanap szállít házhoz és kézbesíti a címzettnek szerződött futárpartnerünk. A megadott szállítási határidő az áru ellenértékének magyarországi számlánkon való jóváírásától értendő.

V/5. Megrendelés állapotáról folyamatos általános tájékoztatást ad webáruházunk, ez kezdődik az azonnali megrendelés visszaigazolásával. Naprakész információt, vagy csomag nyomonkövetést az info@laptopcentrum.hu címen bármikor kérhet értékesítőnktől.

V/6. Webáruházunkban kötöttségek nélkül biztonságosan vásárolhat, minden termékünkre 21 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! További információ a Garancia feltételek menüpont alatt.

VI. Elállás, a regisztrált felhasználói jogviszony megszüntetése:

Laptop Centrum

VI/1. Minden regisztrált felhasználónak jogában áll bármikor regisztrált felhasználói státuszát megszűntetni.

VI/2. Az elálló nyilatkozatot a regisztrált felhasználó írásban (akár elektronikus formában is) köteles megtenni a társaság felé.

VI/3. A társaság fenntartja magának azt a jogot, hogy a webáruház használatából ideiglenes jelleggel vagy véglegesen - kizárja mindazokat a személyeket, akik jelen szabályzatban foglaltakat, illetve az internet használatára vonatkozó általános jogi vagy etikai normákat nem tartják be, akik a webáruházban biztosított jogokkal visszaélnek. A társaság a használatból való kizáráson túlmenően egyéb jogi következményeket is érvényesíthet.

VII. Vásárlással kapcsolatos elállási jog:

Laptop Centrum

VII/1. A távollévők közötti ügyleteket szabályozó 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a vásárlót megilleti az elállás joga, mellyel a fogyasztó 14 munkanapon belül indoklás nélkül élhet, ezt társaságunk 21 napra egészíti ki új termék vásárlása esetén.

VII/2. A távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet az irányadó.

VII/3. Az elállás módja: termék visszaküldése, vagy személyes leadása (társaság vevőszolgálatára) eredeti sértetlen állapotban számlával, használati útmutatóval együtt, ahogy azt társaságunktól kézhezkapta. Ezzel egyidőben köteles a vásárló írásban is jelezni elállási szándékát társaságunk felé az info@laptopcentrum.hu e-mail címen.

VII/4. Elállási jogát a termék vásárlásától számított 21 napon belűl gyakorolhatja írásban történő felmondással!

VII/5. Társaságunk kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék (kivétel felbontott csomagolás) visszaszolgáltatása esetén köteles a termék teljes árát megtéríteni. Utánvétes csomagokat nem veszünk át!

VII/6. 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szerint az elállási jog gyakorlása semmi többlet költséggel nem jár, azonban a termék visszajuttatásáról a vásárlónak kell gondoskodni. Valamint társaságunk követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárainak megtérítését.

VIII. Garanciális feltételek:

Laptop Centrum

VIII/1. A webáruházban forgalmazott termékekre a vásárlót megilleti a 12 hónap kötelező garancia, ezt társaságunk plusz 12 hónap jótállási idővel hosszabbítja meg.

VIII/2. A webáruház egyes termékekeinél a garancia idő egyértelműen feltüntetésre kerül, ami a vásárlástól, a kapott elektronikus számla kiállításától számlálandó.

VIII/3. Garanciális igény csak a termék garanciális ideje alatt igényelhető társaságunknál a részletes hiba leírásával. A hiba leírását minnél részletesebben, a használati körülményekkel, a termék használata alatt bármi szokatlan tapasztalásának megemlítésével kell megtenni.

VIII/4. Termék meghibásodása vagy annak használata alatt bekövetkezett bármi negatív változás esetén azonnal fel kell függeszteni használatát és garancia idő alatt ezt jelezni kell társaságunk felé. Kizárunk minden olyan felelősséget, ami hibás termék, nem rendeltetésszerű használat vagy fizikai sérült termék használatából következik be. Az ilyen termék okozta károkért társaságunk nem felel.

VIII/5. A garanciális igény bejelentését követően a terméket társaságunk székhelyére a XV. kerület Fazekas sor 51-es címre kell visszahozni garanciális bevizsgálásra, amit helyben azonnal, külső beszállító terméke esetén maximum 3 munkanap alatt garantál társaságunk. Hibás termék postai úton is visszajuttatható társaságunkhoz, amit sima küldeményként kell feladni, utánvét vagy címzett fizeti csomagot nem áll módunkban átvenni. Postán vagy futárral visszaküldött hibás terméket jogos garanciális igény esetén az új terméket ingyen szállítjuk vásárlónknak.

IX. Záró rendelkezések:

Laptop Centrum

IX/1. A webáruházban lebonyolított jogügyletek vonatkozásában a magyar jog az irányadó. A jelen webáruház ellen indított bármely jogvita vonatkozásában a pertárgy értékétől függően a Budakörnyéki Bíróság, illetve a Pest Megyei Bíróság kizárólagos illetékességgel bírnak.

IX/2. A felek között az áru megvásárlásával magyar nyelven létrejött szerződés írásba foglalt szerződésnek minősül, a szolgáltató azt iktatja. Az iktatás adatbázisban történik a szolgáltató tárhelyén. Erre társaságunknak nincs ráhatása, megszűntetése a regisztráció törlésével kezdeményezhető webáruházunknál.

IX/3. Jelen szabályzat és változásai a webáruházba történő közzététellel lépnek hatályba. A változásokról a regisztrált felhasználókat külön értesíteni nem kell, a mindenkor érvényes ÁSZF webáruházunk oldalán megtekinthető és letölthető.

IX/4. Amennyiben jelen szabályzat bármely rendelkezése avagy bekezdése érvénytelen vagy szabálytalan lenne, ez a körülmény a szabályzat többi rendelkezésének és bekezdésének érvényességét vagy hatályosságát nem érinti.

IX/5. A regisztrált felhasználók személyes adatainak védelméről külön szabályzatunk is rendelkezik, ez megtalálható az Adatvédelem menüpont alatt.

X. Mellékletek:

Laptop Centrum

Elégedettségi garancia

Viszonteladóknak

Ingyenes szállítás

Adatvédelem

Webáruházunk Általános Szerződési Feltételek szorosan hozzá tartozó, el nem választható mellékletei: Elégedettségi garancia, Viszonteladóknak, Ingyenes szállítás, és Adatvédelem menüpontok. Ezen mellékletek részletekbe menően leírják, felsorolják és rendelkeznek az irányadó szabályokról.

Közzétéve: Budapest, 2019. január 2.

ÁSZF lementése PDF formában